Stryger: Bliver specielt mod Brøndby

Kategorier

Stryger: Bliver specielt mod Brøndby

Der er lagt op til lidt af et brag i Farum Park på søndag når Brøndby IF kommer på besøg.

Én af de spillere som måske kan se frem til opgøret med lidt mere spænding er Jens Stryger Larsen, som i sommerens transfervindue skiftede Brøndby ud med FC Nordsjælland. – Det bliver da helt sikkert lidt specielt at skulle stå overfor for dem, men jeg er også et nyt sted nu og kæmper for den klub, og jeg vil gøre alt hvad der er muligt for at vi slår Brøndby, det skal der ikke herske nogen som helst tvivl om, fortæller Stryger inden opgøret. – Lige når kampen skal til og igang og de gamle holdkammerater møder ind, så bliver det nok lidt mærkeligt, men jeg glæder mig meget til at vi skal ud og kæmpe for tre point, siger Jens Stryger Larsen. Du kan høre mere fra Stryger i videoen ovenfor. Der er allerede nu godt gang i billetsalget, du kan læse om seneste status HER, og du kan købe din billet til kampen HER.