Stil et spørgsmål til din yndlingsspiller

Kategorier


Anders “AC” Christiansen scorede til 3-1 i pokalsejren over FCM, og i denne uge kan du stille spørgsmål til “AC”.

Stil et spørgsmål til din yndlingsspiller

Som modtager af nyhedsbrevet får du her en helt speciel mulighed for at stille spørgsmål til FC Nordsjællands spillere. I denne uge kan du stille spørgsmål til Anders “AC” Christiansen

Sidder du og brænder med et spørgsmål til Anders “AC” Christiansen, har du nu chancen for at få det besvaret af spilleren selv i næste nyhedsbrev fra FCN. Som noget nyt giver vi nemlig alle modtagere af FCNews chancen for at stille spørgsmål til FC Nordsjællands spillere på skift, og i denne uge bliver det Anders “AC” Christiansen, der svarer på dine spørgsmål. Vi vil vælge en række spændende spørgsmål ud, som “AC” vil besvare via FCN-TV i næste nyhedsbrev fra FCN. Mail dit spørgsmål til: sj@fcn.dk Kender du nogle, som også gerne vil stille spørgsmål til “AC” og høre svarene, men som ikke er tilmeldt FCNews endnu, må du gerne lade dem maile et spørgsmål og henvise dem til forsiden af fcn.dk, hvor de kan tilmelde sig nyhedsbrevet.