Stærke fanpriser – til dobbelt program mod FCM!

Kategorier


Billige priser for at komme ind og se to kampe i Farum Park mod FC Midtjylland – foto: Rie Neuchs

Stærke fanpriser – til dobbelt program mod FCM!

For femte år i træk, blev FC Nordsjællands tigre som bekendt parret med de midtjyske ulve, da der blev trukket lod til pokalturneringens ottendedelsfinaler. Pokalkampen spilles 30. oktober i Farum Park, hvor de to hold også mødes i Superliga-regi blot 4 dage tidligere.

To helt forskellige kampe, der er vitale for begge hold i de to turneringer – og således to kampe, der fortjener fuld opmærksomhed fra alle i og omkring de to klubber. Derfor har FC Nordsjælland besluttet, at fans af de to hold kan sikre sig plads til både Superliga-kampen og pokalbraget for én helt speciel fanpris – endda en meget lav én af slagsen! Administrerende direktør Ole Palmå fortæller: – Vi arbejder hele tiden på at optimere rammerne omkring vores kampe. Det gælder tilskuerfaciliteter, underholdning, konkurrencer, kortere ventetid i boderne, særlige tilbud på de mest populære produkter osv. Da vi trak FC Midtjylland i pokalturneringen for femte gang i træk til en kamp, der ligger kun 4 dage efter vores indbyrdes Superliga-møde i Farum Park, så vi det som en mulighed for at forsøge os med et forslag, vi har fået i den løbende dialog med klubbens fans. – Vi har i denne sæson indført enhedspriser i Farum Park, hvor alle pladser koster det samme uanset modstander. Det har givet meget positiv feed back, men fansene og vi har også et fælles ønske om, det bliver endnu mere attraktivt at være en del af stemningsafsnittene. Vi har derfor valgt, som en kampagne til de to kampe mod FC Midtjylland, at nedsætte billetpriserne til fanafsnittene. – For kun 50 kr. kan man således købe en voksenbillet til D-afsnittet eller udebaneafsnittet bag mål. Billetten gælder til begge kampe, og er man barn under 18 år er prisen for Superliga- og pokalkamp kun en rund 20’er. Tilbuddet gælder som sagt til de to fantribuner og det eneste vi beder om er, at man køber billetterne online på fcn.dk. Billetter købes via billetter.fcn.dk – du køber simpelthen ‘fanpakken’ med de to kampe for én pris og benytter billetten til begge kampe. Mister du din billet, kan du altid printe den igen. Stegkoden på billetterne kan kun scannes én gang pr. kamp. Priser:
Onlinekøb til begge kampe (fanafsnit bag mål, dvs. D-tribunen og B-tribunen): 50,- (voksne) og 20,- (børn)
HUSK – BILLETTEN GÆLDER TIL TO KAMPE! Onlinekøb pr. kamp (langsider): 125,- (voksne) og 50,- (børn)

Billetkøb på dagen pr. kamp (alle tribuner): 145,- (voksne) og 70,- (børn) Sæsonkort, partnerkort og FSNkort gælder som normalt til disse kampe.