Søren C. på sidelinjen i 4 uger

Kategorier


Søren Christensen her i sin comeback kamp i Sønderjylland – foto: fcn.dk

Søren C. på sidelinjen i 4 uger

FC Nordsjælland må se bort fra hårdt arbejdende Søren Christensen i den næste periode.

Søren Christensen måtte udgå af weekendens kamp i Århus med en fibersprængning i lysken, og må nu se frem til en pause på godt fire uger afhængig af hvor godt genoptræningen forløber. ’SC’ er noteret får fire kampe i dette efterår, og har i hele starten af sæsonen siddet ude med en skade i den modsatte lyske, men måtte altså i kampen mod AGF udgå i første halvleg med en fibersprængning. Hvis genoptræningen forløber som planlagt kan Søren Christensen være i spil til et par af de sidste kampe i efteråret. Lazararret er i de seneste uger blevet noget mindre efter at have været booket godt op i starten af sæsonen.  Oliver Thychosen er tilbage, og fik comeback i weekendens kamp mod AGF. Kim Aabech er også at finde blandt de spillere som trænerteamet kan vælge imellem, derudover er Oguzhan ’OG’ Aynaoglu igen klar, og Kasper Lorentzen’s genoptræning forløber planmæssigt. Såvel Morten Nordstrand er i klar bedring og ventes kampklar inden længe.
Thychosen er igen spilleklar, og fik comeback for FCN i sidste weekend mod AGF – foto: Rie Neuchs