Reserverne møder FCK i Farum Park

Kategorier


Mathias Jensen scorede i torsdags på U/19 Ligaholdet og får i dag chancen på FC Nordsjællands reservehold.

Reserverne møder FCK i Farum Park

Et meget ungt FCN-hold spiller i dag kl. 13.30 hjemme mod FCK i Reserveholdsturneringen

Inden landskamppausen skal FC Nordsjælland også lige have afviklet en kamp i Reserveholdsturneringen i dag hjemme mod FCK. Det bliver et meget ungt hold, FCN sender i kamp. Otte af spillerne er fra U/19 truppen:  Jannich Storch
Oliver Weber U19
Andreas Maxsø
Nicolai Johannessen
Ivan Runje
Issah Kamal
Hakan Redzep
Oliver Thychosen
Kim Aabech
Kristian Lindberg
Mikkel Song Hansen U19
Mads Mini Pedersen U19
Rasmus Johansson U19
Yusuf Onurlu U19
Souheib Dhaflaoui U19
Mikkel Luimes U19
Mathias Jensen U19 Inden kampen ligger FCN og FCK side om side på 2. og 3. pladsen i Reserveholdsturneringen, hver med 9 point. FCK møder med mange prominente navne til dagens kamp i Farum Park, bl. a. Kim Christensen, Georg Margreitter, Kris Stadsgaard, Thomas Kristensen, Danny Amankwaa, Cesar Santin og Mavin Pourié. Der er som sædvanlig fri adgang til kampen i Farum Park i dag, og boderne under A-tribunen er åbne.