Reserverne kværnede HB Køge

Kategorier

Reserverne kværnede HB Køge

Bassel Jradi scorede hattrick og var dermed en medvirkende årsag til 5-1 sejren over HB Køge.

FC Nordsjælland spillede tirsdag reserveholdskamp mod HB Køge, og det var et FCN-hold som allerede i første halvleg satte tingene på plads ved at være foran 4-0 ved pausen. Kristian Lindberg, Simon Ustrup, og så tre gange Bassel Jradi sørgede for målene i 5-1 sejren. Specielt i 1.halvleg var det et godt spillende FCN-hold, som skabte mange chancer og som godt kunne have scoret endnu flere mål. 2.halvleg bød kun på et enkelt FCN-mål, og gassen gik lidt af ballonen i resten af kampen. – Vi spiller en fin kamp, hvor hovedårsagen var at få de spillere som ikke har spillet så meget i aktion. Det lykkedes glimrende, og vi vinder rimelig sikkert, selvom vi i 2.halvleg godt kunne have spillet med mere tempo og skarphed, fortalte assistenttræner John Bredal efter kampen. Du kan høre fra hattrick-Jradi i videoen ovenfor, som samtidig kunne fejre en udtagelse til U/21-landsholdet.