Reserveholdet var overmatchet

Kategorier

Reserveholdet var overmatchet

Med et hold af erfarne Superligaspillee vandt FCK sikkert 4-0 over de unge tigre i Reserveholdsturneringen

Målmand Jannich Storch havde en travl eftermiddag og gjorde det faktisk vældig godt, selv om FC Nordsjælland tabte klart med 0-4 til FCK i Reserveholdsturneringen. Det unge FCN-mandskab med otte U/19 spillere i truppen var simpelthen overmatchet i en grad, så der aldrig var spænding om udfaldet i Farum Park. Kun sejrens størrelse, og den kan FCN ikke klage over, for gæsterne havde chancer til en del flere scoringer. FCN forsøgte at gå uimponeret til opgaven og lagde også fint ud, men hurtigt overtog FCK taktstokken med en startopstilling spækket af erfarne Superligaspillere. To af dem, målmand Kim Christensen og midtbanespiller Thomas Kristensen endda også med over 100 kampe hver for FC Nordsjælland i deres tid i Farum Park. FCN kom bagud efter godt et kvarter på et selvmål efter et hårdt fladt indlæg fra baglinjen, men ellers holdt de unge tigre pænt stand indtil de sidste fem minutter før pausen, hvor først Cesar Santin og derefter Thomas Kristensen helt fortjent kunne score til pausestillingen 3-0. Også i 2. halvleg dominerede FCK, men heldigvis har Marvin Pourié mistet al skarphed foran mål, og da Jannich Storch også tog godt fra på de mange FCK-afslutninger, blev det kun til endnu et mål ved Thomas Kristensen til 4-0 ti minutter før tid. Da de samme to hold mødtes i Reserveholdsturneringen for knap et par måneder siden hos FCK, var kampen lige omvendt og gav en sikker sejr til FCN. Men i dag var overmatchningen altså i favør af FCK. Af de positive ting for FCN kan nævnes, at Oliver Thychosen fik en halv times spilletid efter sin lange skadespause, og der er således håb om, at Oliver Thychosen snart igen kan være aktuel til Superligaholdet. FC Nordsjællands holdopstilling og indskiftninger: Jannich Storch
Andreas Maxsø
Nicolai Johannessen
Ivan Runje
Mads Mini Pedersen (ind i 46. minut Mikkel Song Hansen)
Issah Kamal (ind i 66. minut Mikkel Luimes)
Hakan Redzep (ind i 56. minut Rasmus Johansson)
Mathias Jensen (ind i 62. minut Yusuf Onurlu)
Oliver Thychosen (ind i 30. minut Souheib Dhaflaoui)
Kim Aabech
Kristian Lindberg