Rabatter giver kortere ventetid

Kategorier


Nye initiativer i Farum Park – foto: Rie Neuchs

Rabatter giver kortere ventetid

Op til kampen mod Randers FC introducerede FC Nordsjælland et nyt system med rabatter på nogle af de mest populære varer i boderne på stadion

Ordningen blev introduceret for at belønne de mest loyale tilskuere og samtidig sikre hurtigere afvikling af køerne på stadion ved at flytte betalingsdelen. Efter kampen blev systemet evalueret og konklusionen er tydelig: Omsætningen på de mest populære varer er steget og samtidig er ventetiden blevet mærkbart kortere i de områder, hvor rabatkuponerne blev benyttet mest. Bodansvarlig Martin Nørkjær fortæller:
– Vi arbejder hele tiden på, at forbedre forholdene omkring boderne. Vi ved, at priser og ventetid er de områder, der betyder mest for folk, og de første reaktioner og tal fra mandagskampen tyder klart på, at ordningen med, at man kan købe rabatkuponer i FCN Shoppen, har haft en positiv effekt på begge områder. Nu arbejder vi videre med at udbrede ordningen og vil så i vinterpausen evaluere både udvalg, priser og salgssteder. Du kan læse mere om, hvordan du kan sikre dig rabat på øl, sodavand og andre udvalgte produkter HER. Rabatkuponerne kan foreløbig købes resten af efteråret og benyttes hele sæsonen. OGSÅ RABAT TIL BRØNDBYFANS!
Til søndagens kamp vil det undtagelsesvis også være muligt at købe rabatkuponer til øl og franske hotdogs i fanzonen ved udebaneafsnittet:
10 øl for 275,- (spar 125,-)
3 franske hotdogs for 50,- (spar 25,-)
Rabatkuponerne sælges ved billethuset foran udebaneafsnittet, hvor ekstra bemanding vil sørge for betjening.
Der opfordres kraftigt til, at billetter købes ONLINE, og at folk kommer i god tid, så eventuelle billetkøer minimeres. Kampen fløjtes op kl. 19:00!