Petry: Har fået klubben ind under huden

Kategorier

Petry: Har fået klubben ind under huden

21-årige Lasse Petry har spillet i FC Nordsjælland siden han var 14 år, og selvom det kun er halvandet år siden, han fik sin Superliga-debut, har midtbanespilleren opnået mere end de fleste andre danske fodboldspillere.

Danmarksmester og sølvvinder er nogle af de ting som Petry kan skrive på cv’et, men det var dog først i sidste sæson, at der rigtig begyndte at komme 90 minutter i benene. – Det med at spille fra start er ved at være en rigtig vigtig del for mig, jeg har været sådan lidt inde og ude af holdet, men er nu igen begyndt at bide mig fast. Det er et kæmpe mål for mig, at blive fast inventar på holdet i fremtiden, fortæller Petry. Selvom det først var i sidste sæson at Petry for alvor markerede sig i FCN-regi, så fik den lille spilopbygger debut for FC Nordsjælland tilbage i april 2011 i pokalturneringen i semifinalen mod Randers FC. – Jeg elsker at være her, og jeg elsker holdkammeraterne og hele klubbens setup. Der er sket rigtig meget i den tid, jeg har været her, klubben og spillerne har virkelig udviklet sig. På seniorplan har jeg været med til at vinde guld, sølv og faktisk også en del af den anden pokalsejr, siger Petry og ser tilbage på syv år i FCN. – Jeg kom hertil, da jeg var 14 år, og det har selvfølgelig betydet, at jeg har fået denne her spillestil og klub ind under huden. Det er en fordel, at jeg næsten kender systemet ind og ud, jeg ved, hvad der skal bruges i træning og til kamp. Der er dog stadig mange ting som kan gøres bedre, og det gælder både mig selv og holdet, fortæller Petry. Lasse Petry kom på måltavlen i lørdagens opgør mod FC Midtjylland, det var hans andet mål i FCN-trøjen. Den første scoring var i sidste sæson på udebane mod AC Horsens. Petry og resten af FC Nordsjælland spiller allerede igen på onsdag mod FC Midtjylland i DBU Pokalen. Fort Farum Park åbner dørerne kl.17.15, og der er kickoff kl.18.15. Du kan købe din billet online HER til onsdagens DBU Pokalkamp i Farum Park.