Pascal Gregor: Jeg føler mig parat

Kategorier


Pascal Gregor spillede hele kampen mod Brøndby i centerforsvaret og fik lukket godt af. (Foto: Boesenfoto.dk)

Pascal Gregor: Jeg føler mig parat

FC Nordsjællands unge forvarer fik debut i nationaldragten, da han var med fra start i begge Danmarks U/20 landskampe i Frankrig

Det er gået meget stærkt Pascal Gregor i de seneste uger, hvor han har spillet fuld tid i de sidste tre kampe for FC Nordsjælland, og pludselig blev han også efterudtaget til Danmarks U/20 landshold. Her fik Pascal Gregor debut i nationaldragten med en plads i startopstillingen i begge Danmark to landskampe i Frankrig mod værtsnationen. – Det var dejligt at opleve. Det har altid været en drøm at spille på et U-landshold, og selv om det kommer lidt sent, er det dejligt endelig at få den oplevelse med. Næste skridt må være, at jeg kæmper mig på U/21 landsholdet, og det føler jeg, at der er bedre muligheder for nu, siger Pascal Gregor. Han er nu tilbage i Farum Park og deltager i FCN-træningen frem mod fredagens vigtige Superligakamp mod AGF og kan glæde sig over, at stærke præstationer i de seneste kampe for FCN i midterfosvaret banede vejen til U/20 landsholdet: – Det kom lidt pludseligt, men jeg føler mig parat til udfordringerne. Jeg er rigtig glad for al den spilletid, jeg har fået i de seneste kampe for FCN og nu også på U/20 landsholdet. Det er gået godt for både holdet og mig, og de fire point, vi har fået i de seneste to Superligakampe, er en god bonus for selvtilliden. Det skal vi bygge videre på, siger Pascal Gregor. Han spillede midterforsvarer på FC Nordsjællands U/19 mandskab, der blev dansk mester i sidste sæson, og han rykkede allerede i slutningen af sæsonen ind på Superligaholdet, hvor han mest har spillet højre back. Men i de seneste to Superligakampe og sidste pokalkamp har Pascal Gregor spillet midterforsvarer. – Min favoritplads er nok centralt i forsvaret, men det er også fint med mig at spille højre back. Jeg er glad for spilletid, hvor der er brug for mig, og jeg føler, jeg har haft lejlighed til at gøre det indtryk, jeg burde gøre. – De sidste kampe har været positive for FC Nordsjælland, og vi må bare fortsætte det, vi har gang i. Vi skal videre på den bølge mod AGF, siger Pascal Gregor før fredagens Superligakamp i Århua. Efter landskamppausen er det AGF-FCN, der åbner ballet igen i Superligaen.