Mest sete på FCN TV i september

Kategorier


Patrick Mtiliga er i fokus hos FCN TV efter sin scoring mod Brøndby – foto: Rie Neuchs

FCN TV: September-listen

Hver måned bringer fcn.dk listen over mest sete – og mest oversete – klip på FCN TV. Denne gang handler det om september-listen, der byder på lidt af hvert fra månedsarkivet.

FCN TV bringer op i mod 60 web-tv klip om måneden; alt fra reaktioner, highlights, portrætter, Facebook-spørgsmål fra fans, Backstage fra hjemmekampe i Farum Park, sjove og skæve vinkler, partner-nyt, nyheder fra træningsbanen, optakter og nedtakter fra Superliga-kampe plus meget mere. Du finder FCN TV på fcntv.dk. Du kan således altid følge med i, hvad der sker i og omkring FC Nordsjælland, når vi bringer dig et indblik i det arbejde, der dagligt bliver lagt i klubben. Ud over toplisten vil vi, som noget helt nyt, give vores bud på månedens mest oversete klip, altså det klip som fortjener mange flere visninger, end det fik i første omgang. I september måned var der igen mange sjove og seriøse historier, men det mest oversete klip må helt afgjort være videoen hvor Anders ’AC’ Christiansen og Jens Stryger Larsen overtager TV2 Sportens indslagfra sejren i DBU Pokalen over Næsby Boldklub. Det klip kan du se nedenfor: September måned var den måned, transfervinduet lukkede i, og på sidstedagen blev Joshua John igen præsenterede som FC Nordsjælland-spiller. Det gav selvfølgelig glæde blandt fansene og indslaget med ’Josh’ er røget ind på 4.pladsen på månedslisten. To klassikere i FCN TV’s historie er grineflippet med Anders ’AC’ Christiansen og så selvfølgelig saksesparksmålet fra Morten Nordstrand, begge to er røget med på top fem fra september, selvom begge klip går længere tilbage i tiden. Mest sete er dog highlights fra FC Nordsjællands kamp i Herning mod FC Midtjylland. En kamp som desværre ikke gav en sejr, men tilgengæld sørgede Joshua John for et utrolig flot mål i sin comeback kamp for FCN. Her nedenfor kan du se de fem mest sete i september måned. 1. Highlights FC Midtjylland-FC Nordsjælland 2-1, 4.861 visninger i sept., i alt: 5.059 visninger. 2. AC i fantastisk grineflip, 4.389 visninger i sept., i alt: 87.648 visninger. 3. Morten Nordstrand amazing bicycle kick, 3.163 visninger i sept., i alt: 13.903 visninger. 4. Return of the Josh, visninger 2.692 i sept., i alt: 2.708 visninger. 5. Highlights Esbjerg fB-FC Nordsjælland 4-0, 2.215 visninger i sept., i alt: 13.009 visninger. Husk at følge med på FCN TV, hvor vi dagligt bringer indslag fra livet i og omkring FC Nordsjælland. Også indslag, der ikke vises andre steder.