Martin Hansen: Vi har tanket selvtillid

Kategorier


Martin Hansen har holdt rent bur i to kampe i træk. (Foto: Boesenfoto.dk)

Martin Hansen: Vi har tanket selvtillid

Sejren over Randers har givet hele holdet et boost før søndagens brag mod Brøndby, fastslår FCN-keeperen

Efter en stribe nederlag og alt for mange lette mål scoret imod sig, var det en forløsning for FC Nordsjælland endelig igen at komme tilbage på sejrssporet i sidste hjemmekamp. Og med 1-0 holdt FCN-keeper Martin Hansen for første gang clean sheet i Superligaen: – Den sejr betyder alt for os. Vi var røget lidt ned i et hul, hvad selvtillid angår, og derfor var det så vigtigt at prøve at vinde igen. Det startede lidt med sejren i pokalkampen, og det positive fra den tog vi med os over i Superligaen. Nu har vi tanket selvtillid og fået fornemmelsen af at vinde, siger Martin Hansen, der også har været mærket af de mange scoringer mod FCN. – Som målmand bliver man ekstra ramt af scoringer imod sig. Det er lettere at leve med, hvis man alligevel vinder, men når man også taber flere kampe i træk, er det tungt. Derfor var det også ekstra vigtigt for mig og hele bagkæden, at vi fik vist, at vi kan lukke af og holde clean sheet. – For at vinde kampe er det meget vigtigt, at forsvaret fungerer. Det er vejen frem at lukke af, og så må man arbejde videre derfra for selv at komme til de nødvendige scoringer, fastslår Martin Hansen, der glæder sig til at følge op i dagens brag mod Brøndby. – Brøndby-kampen kan næsten ikke komme på et bedre tidspunkt. Vi glæder os sindssygt meget. Det bliver en kamp med fuld fart på hele vejen, og vi er klar til at investere 100% for at kunne gå til landsholdspausen med endnu en succesoplevelse, lyder det fra Martin Hansen.