Marcondes forlænger til 2017

Kategorier


Marcondes i nærkamp Superliga-kampen mod FC Vestsjællan – foto: Boesenfoto.dk

Marcondes forlænger til 2017

FC Nordsjællands U19-landsholdsspiller Emiliano Marcondes, som trods sine kun 18 år allerede har spillet 15 kampe for FC Nordsjællands Superliga-hold, har netop fået forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til december 2017.

Emiliano Marcondes glæder sig over forlængelsen: – Jeg er både glad og stolt over, at kunne skrive under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland. Det er en klub, som gør rigtigt meget for det talentarbejde, jeg selv er en del af, og jeg kan ikke tænke mig et bedre sted at fortsætte min udvikling. – Det er et fantastisk sted at være som ung spiller. Er man god nok, får man spilletid, og kulturen i hele klubben gør, at man bliver godt modtaget alle steder. Det er ikke svært, at falde til i A-truppen, selvom konkurrencen om pladserne er benhård. Jeg synes der er en rigtig god respekt mellem spillerne, hvilket betyder meget, når man som ung skal ind i en A-trup. – Jeg spiller stadig U19-kampe, men målet er selvfølgelig, at få så meget spilletid som muligt for A-holdet. Hvert minut tæller, og jeg arbejder hele tiden for at bidrage til holdet. Det er et pres, men nok mest et pres jeg lægger på mig selv, for jeg elsker at skulle præstere. Jeg skal nok lære, ikke at forcere mit spil så meget, men man vil jo gerne gøre en forskel for holdet, fortæller Marcondes. – Der er i det hele taget meget at lære, og med den nye kontrakt får jeg mulighed for at fokusere 100 % på at blive en bedre spiller på alle områder. Det vil jeg gøre alt for at blive, lyder det fra U19-kometen. Cheftræner Kasper Hjulmand ser frem til det fortsatte arbejde med Marcondes: – Emiliano er en ekstremt dygtig og meget arbejdsom spiller, som jeg glæder mig meget til, at arbejde videre med. Han har sine styrker i det tekniske, fremadrettede spil, hvor han både kan indgå i det hurtige pasningsspil og selv gøre forskellen på eget initiativ. – Emiliano har allerede spillet en del kampe for A-truppen, hvor han indgår på lige fod med alle andre spillere, og jeg er sikker på, at hvis han kan fortsætte sin udvikling og arbejde lige så godt med sit spil, som han har gjort indtil videre, så vil han også blive en profil på sigt. Det handler lidt om, at have tålmodighed og blive ved, selvom der er hård konkurrence. – Det er rigtig glædeligt, at vi igen får knyttet en meget talentfuld ung spiller til truppen, og jeg glæder mig selvfølgelig hver gang, det lykkes for én af spillerne fra vores egen talentskole, at blive en fast del af førsteholdstruppen. Emiliano Marcondes har spillet 22 U-landskampe og scoret 6 mål. For FC Nordsjælland har Emiliano spillet 15 kampe i tre turneringer: Superliga, pokalturnering og Champions League.