Knæk Cancer med FC Nordsjælland

Kategorier

Knæk cancer med FC Nordsjælland

FC Nordsjælland, Superligaen og Canal9/Canal8 er sammen gået ind i kampen for at knække cancer – og du kan hjælpe til.

I efteråret har alle Superliga-klubberne doneret trøjer til Cana9/Canal8’s auktion, hvor alt overskud går til Kræftens Bekæmpelse og mission ”Knæk Cancer”. Det er derfor, via laurtiz.com, muligt at byde på to forskellige FC Nordsjælland-trøjer med holdets autografer og dermed bidrage til den gode sag. Du kan se videoen for trøjeauktionen og kampagnen herover – og byde på FCN-trøjerne her: http://www.lauritz.com/da/auktioner/?STA=3&FText=kn%C3%A6k+cancer+superliga Sidste frist for at byde er i morgen, fredag. Se tidspunkterne for auktionens udløbstid på ovenstående link. Hjælp os med at hjælpe Kræftens Bekæmpelse!