Kampklar Thychosen: Totalt glad

Kategorier

Kampklar Thychosen: Totalt glad

20-årige Oliver Thychosen gjorde mandag comeback for reserverne mod F.C København.

Den offensive spiller måtte 7.august i Rusland udgå af kampen mod FC Zenit med en fibersprængning i hoften, og har derfor siddet udenfor i godt to måneder, før han igen blev sluppet løs blandt de andre spillere i truppen. – Endelig kunne jeg komme ind og få nogle minutter i reserveholdskampen, det er jeg totalt glad for. Det har været lang tid at stå ude, og ikke kunnet hjælpe holdet, for man vil altid gerne hjælpe. – Det er jo lidt en forløsning, at man nu ikke bliver holdt tilbage i træning og kamp, og at man ikke mærker nogle problemer. Bare det at kunne være med til en kamp igen er rigtig dejligt, fortæller Oliver Thychosen, som spillede de første 30 minutter af mandagens kamp. Thychosen skiftede før sommeren Vejle Boldklub ud med FC Nordsjælland, og fik allerede fra starten vist nogle af sine kvaliteter i det offensive og hurtige spil. Det betød fire kampe fra start og en enkelt indskiftning inden skaden i Rusland kom. Det betyder også at formen mangler en del, før den er helt på plads, så fokus er nu rettet mod fredagens træningskamp mod Malmø FF i det svenske. – Lige nu sigter jeg efter den kamp på fredag mod Malmø, hvor det også handler om, hvordan mine ben reagerer. Så må vi se, hvor meget det kan blive til efterfølgende, men det handler om at træne hårdt for at komme tilbage i Superliga-truppen og hjælpe drengene. Der er vanvittig hård kamp om pladserne, men det er kun positivt og siger alt om holdets potentiale, når alle er klar, siger Thychosen.
Oliver Thychosen igang med en dribling i kampen mod FC Zenit – foto: Rie Neuchs