HUSK! Åben træning i Farum Park

Kategorier

HUSK! Åben træning i Farum Park

Traditionen tro afholder FC Nordsjælland Åben træning i morgen, tirsdag, for alle der har lyst til at opleve en Superliga-træning med masser af aktiviteter.

Der er meget mere at komme efter, når FCN slår dørene op for et par hyggelige og sjove timer i selvskab med Timba, FCN-spillerne og boldkunstneren Brisse. Du kan læse hele hele programmet lige HER. Sidste år var der rigtig mange, der besøgte den åbne træning i Farum Park. Hvis ikke du kan huske hvordan det forløb, så kan du selidt fra dagen ovenfor i videoen. Under træningen vil der fortsat være masser af aktiviteter på og under tribunerne, ligesom der vil være åben i boderne, hvor der kan købes både grillpølser, sodavand og snacks. Stadion åbner kl.9.00 og når de sidste autografer er skrevet omkring kl.12.30, siger spillerne tak for i dag.