Hjulmand solgt for 32.000 – Knæk Cancer

Kategorier

Hjulmand solgt for 32.000 – Knæk Cancer

Et foredrag om ledelse var lørdag eftermiddag på menuen, da Kasper Hjulmand bød velkommen i loungerne op til kampen mod FC Midtjylland.

Det sædvanlige oplæg om kampen fra cheftræneren var suppleret med ønske om at støtte kampen mod kræft. FC Nordsjællands partnere havde muligheden for at bakke op om den fælles kampagne ved at byde på et foredrag med cheftræneren, hvor alle penge går til kampen mod Cancer. Det benyttede firmaet Styrkefokus sig af og bød hele 32.000 kroner for foredraget. Styrkefokus tilbyder til daglig foredrag i ledelse og er anderkendt sparringspartner hos flere af landets ledere. – Der er to grunde til at vi valgte at byde. Det første er at det for os er vigtigt at kunne støtte op omkring kampen mod cancer, og den anden fordel er at Kasper (Hjulmand, red.) som leder har nogle holdninger og erfaringer, som vi kan dele videre til vores kunder, fortæller indehaver af Styrkefokus, Mads Qwist. Kasper Hjulmand glæder sig over muligheden for at kunne donere pengene til Knæk Cancer. – Det her er noget som de fleste har haft tæt inde på livet, og det er en sag som påvirker mange, inklusiv mig selv, derfor synes jeg at det er fremragende at en af vores partnere vil byde denne mængde penge til fordel for Knæk Cancer, siger Hjulmand, som også var i studiet og tage telefoner, da TV2 afholdte det store “Knæk Cancer”-show lørdag aften. Ud over de 32.000 kr. og Hjulmands deltagelse i showet, blev to FCN-spillertrøjer med autografer også auktioneret bort via lauritz.com. Arbejdet for at knække sygdommen fortsætter, og det er året rundt muligt at støtte Kræftens Bekæmpelse – læs mere på cancer.dk.