Hjulmand: Pokalen har givet os en vinderkultur

Kategorier

Hjulmand: Pokalen har givet os vinderkultur

FC Nordsjælland sendte endnu en gang FC Midtjylland ud af pokalturneringen med onsdagens 3-1 sejr.

To gange har FC Nordsjælland vundet pokalturneringen, og de to titler er de to første i klubbens historie. To titler, som har været med til at definere den ånd og vinderkultur, som er bygget op i klubben. For pokalturneringen er nemlig vind eller forsvind, og de kampe kræver noget ekstra mentalt, fortæller cheftræner Kasper Hjulmand. – Pokalen har jo sit helt eget liv, og vi elsker de her pokalkampe. Der er ikke nogle lunkne resultater, og man kan ikke stå bagefter og sige ‘ahhh, det var okay med en uafgjort’. Det er vind eller forsvind. – Pokalen har en stor plads i vores korte historie, for man er ikke en rigtig vinderklub før man har pokaler i skabet. Det har vi fået, og det har været med til at definere os. Det er så vigtigt at vinde noget og at hente pokaler, fortæller Kasper Hjulmand. Sejren over FC Midtjylland onsdag aften var sjette kamp på stribe uden nederlag for FCN, men det var også en kamp som gav mulighed for spilletid til spillere, som ellers ikke har spillet så meget. – Det er jo en fornøjelse at kunne se spillerne slå til, selvom de ikke har spillet fantastisk meget. De har alle gjort sig fortjent til denne spilletid, og har arbejde hårdt og gjorde en god figur, siger cheftræneren. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor, hvor han fortæller mere om kampen mod FC Midtjylland.