Gense målene fra sidste Brøndby besøg

Kategorier

Gense målene fra sidste Brøndby besøg

FC Nordsjælland vandt 3-0 sidste gang at Brøndby IF var på besøg i Farum Park.

Vi skal tilbage til starten af december 2012 for at finde datoen for Brøndbys sidste besøg i Farum Park, og her var det to mandskaber som befandt sig i hver sin ende af Superligaen. FCN i toppen, og Brøndby i bunden. Kampen igennem var det et FCN-hold, som styrede begivenhederne og allerede efter 3 minutter af 1.halvleg scorede Anders ‘AC’ Christiansen til 1-0. 2.halvleg bød på to scoringer, den ene flottere end de anden. Først var det Mikkel Beckmann som drev gæk med Brøndby-forsvaret med et par sparke-finter før han sendte den sikkert i nettet. Kort før slutfløjtet leverede Mario Ticinovic sit bedste mål for FC Nordsjælland. Et langskud som sad helt oppe i krogen, og FCN kunne gå fra banen med en 3-0 sejr. I videoen ovenfor kan du se mål og chancer fra kampen mod Brøndby. Spørgsmålet er om FC Nordsjælland kan gentage den bedrift når Brøndby IF ligger vejen forbi Farum Park i dag, søndag den 6. oktober, kl.19.00. Allerede nu er der købt mange billetter, og hvis du vil være helt sikkert på at få din plads, kan du købe din billet HER.