Forsætter Fort Farum Park?

Kategorier

Forsætter Fort Farum Park?

FC Nordsjælland plejer at have det mere end godt i Farum Park. Med kun to Superliga-nederlag i  halvandet år står Farum Park som et svært indtageligt fort, som i weekenden for alvor skal testes.

FC Midtjylland er modstanderen på lørdag, når der igen fløjtes op til Superliga-fodbold i Farum Park. FC Nordsjælland har én gang tidligere mødt FCM i denne sæson; det var i Herning, og her slap jyderne afsted med en 2-1 sejr i en kamp, som nemt kunne være tippet til FCN’s fordel. Denne gang kommer Superligaens tophold til Farum Park, og her har de ikke vundet en Superliga-kamp siden 2009. Fire gang har FCM forladt Farum Park som sejrsløs – senest var 1. april, hvor FC Nordsjælland vandt sikkert med 3-1. Petter Andersson scorede et tidligt mål for FCM, men Morten Nordstrand var snu og udlignede kort efter på en flot aflevering fra Ivan Runje. Nordstrand var oplæggeren til Uffe Bechs føringsmål i anden halvleg, og 3-1 målet blev scoret af Jores Okore. Okore scorede nok et af de nemmeste mål i sin karriere, da FCM-keeper Jonas Lössl tabte bolden for fødderne af Okore efter hjørnespark, og dermed kunne den nuværende Aston Villa-spiller nemt sparke bolden i mål. Du kan se alle målene fra den kamp i videoen ovenfor. FC Nordsjælland har hentet syv point i de sidste tre kampe i Superligaen, og står lige nu med i alt 12 point. Det er 12 færre end FC Midtjylland, men hvor hjemmeholdets formkurve er stejlt stigende, harFCM kun én sejr i de sidste syv Superliga-kampe. FC Nordsjælland står ikke kun overfor FCM på lørdag, for allerede fire dage efter kommer jyderne fra heden igen på besøg. Denne gang i DBU Pokalen. FC Nordsjælland har sørget for en specielt fan-tilbud til de to kampe, hvor du for bare 50 kroner for voksne og 20,- kroner for børn kan komme ind til begge kampe. Det kan du læse mere om HER.
Red Zone bliver forhåbentlig fyldt helt op til de to kampe mod FC Midtjylland – foto: Rie Neuchs