Flot scoring fra Vingaard sikrede sejr

Kategorier

Flot scoring fra Vingaard sikrede sejr

Fredagens træningskamp mod Malmø FF gav en 1-0 sejr til FC Nordsjælland.

Martin Vingaard stod for kampens enlige scoring, som han sørgede for i slutningen af 1.halvleg. Et frispark udenfor feltet blev eksekveret på fornemmeste vis, da Vingaard satte den helt op i hjørnet, uden chance for den svenske keeper. FC Nordsjællad udviste kampen igennem en god vilje, og spillede bolden fint rundt i flere perioder af kampen, og FCN kunne have scoret flere mål. Martin Vingaard havde en afslutning på stolpen, og Malmø’s målmand, snuppede Mikkel Luimes friløber. Malmø FF havde sendt næsten hele deres A-kæde på banen, og svenskerne var da heller ikke uden chancer, men godt målmandsspil og forsvarsarbejde, holdte svenskerne fra scoring. Kasper Lorentzen fik de første 30 minutter på banen, efter at have siddet udenfor med en menisk skade, siden januar måned. – Det er en fornøjelse at se Kasper Lorentzen tilbage på banen, vi har ventet længe på det, og at kunne give ham en halv time i dag, er verdensklasse, sagde Kasper Hjulmand efter kampen. Du kan HER høre hvad Kasper Lorentzen selv sagde efter igen, at have haft den røde trøje over hovedet. I videoen ovenfor kan du høre cheftræner Kasper Hjulmand fortælle om kampen, men også se mål og chancer fra opgøret i Malmø.