FCN vandt over Lyngby med både U/17 og U/19

Kategorier


Anfører Mathias Hebo scorede i første minut, og det blev sejrsmålet for FCN U/19 i Lyngby.

FCN vandt over Lyngby med både U/17 og U/19

FC Nordsjællands forsvarende danske U/19 mestre er igen i år med i toppen af Ligaen

U/19 Liga: Lyngby-FCN 0-1 (0-1) FCN slog til i allerførste minut i Lyngby, hvor anfører Mathias Hebo scorede til 1-0 efter en præcis spilning fra baglinjen. En super start for tigrene, der udnyttede medgangen til at sætte Lyngby under voldsomt pres. FCN producerede i hele 1. halvleg chancer på samlebånd og havde fuld kontrol over lokalderbyet. Føringen burde have været noget større ved pausen, men skarpheden foran mål var ikke på højde med kvaliteten i spillet. 2. halvleg startede også med FCN-dominans, men da det stadig ikke lykkedes at score yderligere, fik Lyngby mere tro på det og kom også til nogle afslutninger. Derfor blev den sidste halve time en temmelig rodet affære, og der var spænding til det sidste. FCN afviste dog fint Lyngbys slutspurt. Med sejren er FC Nordsjællands forsvarende danske U/19 mestre igen i år med i toppen af Ligaen, og det er træner Peter Feher ganske godt tilfreds med: – Vi skulle have vundet langt større, men jeg er glad for, at vi holdt nullet og holdt dem fra oplagte målchancer. Det var også fint, at vi fik vist, at vi magter at spille på de lidt svære græsbaner på denne årstid, siger Peter Feher. FCN U/19 spiller næste kamp på lørdag hjmme i Farum Park mod OB kl. 13. U/17 Liga: Lyngby-FCN 0-2 (0-1) FC Nordsjælland startede udekampen i Lyngby godt, og det gav udbytte allerede i det 12. minut, da Jakob Johansson scorede til 1-0. Efter det føringsmål tog hjemmeholdet imidlertid teten og pressede tigrene hårdt. Lyngby fik skabt flere gode muligheder for udligning, men hver gang fik FCN lige akkurat blokeret i sidste øjeblik og fik afvist Lyngby med en hårdhed i tacklingerne, som tidligere har været savnet. Efter pausen fik FCN igen bedre fat, og de unge tigre spillere en rigtig flot 2. halvleg. Efter en times spil scorede Daniel Skov til 2-0, og herefter havde FCN kampen under fuld kontrol med boldsikre pasninger og fint positionsspil. Cheftræner Kasper Kurland glædede sig over den fortjente 2-0 sejr: – Jeg er især glad for, at flere og flere af U/17 spillerne forstår, hvad der kræves af hårdhed og fight for at være med. De gør fremskridt, men de skal fortsat være ydmyge og arbejde stenhårdt for at holde fast og blive i sporet, siger Kasper Kurland. Næste opgave for U/17 er også hjemmekamp mod OB i Farum Park på lørdag kl. 15.15.