FCN-spillere skiftede støvlerne ud med Opel

Kategorier

FCN-spillere skiftede støvlerne ud med Opel

Joshua John, Kasper Lorentzen og Anders ’AC’ Christiansen var ude og testkøre den nye Opel Insignia.

Fodboldstøvlerne var for en stund skiftet ud med fire hjul, da de tre Superliga-spillere var ude for at teste den nye Opel Insignia, som et led i aftalen mellem Opel og FC Nordsjælland.

Opel og FC Nordsjælland indgik i september måned en aftale, der betyder at Opel i fremtiden er officiel bilpartner for FC Nordsjælland. Det betyder at sidste sæsons sølvvindere er godt kørende de næste tre år med Opel.

AC, Josh og Lo lagde alle turen forbi Værløse flyvestation, hvor der blev taget billeder foran de nye flotte Opel-biler og efterfølgende blev Opel Insignia prøvekørt på flyvestationens anlæg – til stor glæde og jubel blandt spillerne. Du kan i videoen ovenfor se hvordan det forløb.


AC, Josh og Lorentzen var ude og teste Opel biler på Flyvestation Værløse