FCN-FCM: Programmet for dagen

Kategorier


400 drenge og piger årgang 2002 og 2003 spiller FSN Cup i timerne op til kampstart og løber æresrunde i pausen, hvor der også er præmieoverrækkelse til vinderne. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN-FCM: Programmet for dagen

Lørdag kl. 17:00 kommer Superligaens tophold fra FC Midtjylland på besøg i Farum Park

En kamp mellem to hold i hver sin ende af tabellen, hvor hjemmeholdet er i en opadstigende formkurve, mens gæsterne ikke har vundet de seneste 4 kampe. Til gengæld er midtjyderne uden nederlag i sæsonen, så det er noget af en opgave, der venter hjemmeholdet, som kan se frem til god opbakning fra tribunerne. Således er fantiltaget ”To kampe, én fanpris” blevet vel modtaget, og der er begrundede forhåbninger om endnu et plus på tilskuersiden til kampen. HUSK: DE SPECIELLE FANPRISER KUN GÆLDER VED KØB ONLINE Som sædvanligt sker der masser af ting i timerne op til, under og efter kampen. Nyt stort telt med FCN Bar, gaver til ungerne i autografzonen (små bolde) og til tilskuerne på vej hjem (reflekser), gaver og tilbud fra vores kakaoleverandør fra Tazza, fankonkurrence om et års forbrug af kakao – og meget mere. Du kan se hele programmet herunder: FC Nordsjælland – FC Midtjylland Lørdag d. 26. oktober kl. 17:00 15:00: Grill, fadøl, sodavand, musik og hygge i det nye store PreMatch telt. FCN Baren åbner i teltet og det vil være muligt at varme op i tørvejr uanset vejret. 16:00: Portene og boderne i Farum Park åbner – husk at sikre dig rabat på de mest populære produkter i boderne via kupontilbuddet i FCN Shoppen SE HER 16:20: FCN-spillerne på banen til præsentation og opvarmning. 16:50: Æresrunde med FSN-klubberne Jyllinge, Slangerup, Holte, Gundsølille, Helsinge og Skævinge. 17:00: Kick off Pause: Æresrunde for alle deltagerne i FSN Cup, som spilles på dagen. Derefter præmieoverrækkelse til vinderne af FSN Cup. Små 40 hold fra det store Fodbold Samarbejde Nordsjælland kæmper om æren og en sejrsrunde i Farum Park. Efter kamp: Autografzone. Mød spillerne i autografzonen. Fotos og autografer plus en lille gave fra HMN Gassalg til de mindste.