FC Nordsjælland møder fredag Malmø FF

Kategorier


Kasper Lorentzen kan igen se frem til spilleminutter i en kamp når FCN fredag spiller mod Malmø FF – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland møder fredag Malmø FF

FCN spiller træningskamp i det svenske kl.12.00 mod Allsvenskans nuværende nummer 1.

Landskampspausen bliver brugt på at få trænet spilmønstrene endnu mere, og for at få nogle spillere tilbage i form efter skader. Derfor tager FCN-truppen i morgen en tur over sundet for at møde Malmø FF, som lige nu ligger til at vinde det svenske mesterskab. Så det bliver uden tvivl en hård kamp for FC Nordsjælland, som kommer med en kombineret A-trup og U/19-trup. Kasper Lorentzen er igen spilleklar til kamp efter at have siddet udenfor med en menisk skade siden januar måned. Lorentzen har kæmpet hårdt i mange måneder for at komme tilbage i kampform. Oliver Thychosen fik mandag comeback for reserverne, og han er igen at finde i truppen til kampen mod Malmø FF.

Hvis ikke du har mulighed for at kigge forbi Hästhagens Idrottsplads på Carl Gustavs Väg i Malmø, så kan du blive opdateret på vores Facebook-side, den finder du HER. Truppen til kampen mod Malmø FF kl.12.00 fredag den. 11.oktober: David Jensen
Jannich Storch
Lasse Petry
Kim Aabech
Martin Vingaard
Kasper Lorentzen
Ivan Runje
Kamal Issah
Hakan Redzep
Oliver Thychosen
Simon Lund (U/19)
Mads Danekilde (U/19)
Mikkel Luimes (U/19)
Samed Barut (U/19)
Rasmus Johansson (U/19)
Mads Mini Pedersen (U/19)
Mathias Jensen (U/19)
Mathias Hebo (U/19)
Emil Bjørn Jensen (U/19)