FC Nordsjælland indgår samarbejde med GoPro

Kategorier


Der bliver rig mulighed for at komme helt tæt på FC Nordsjælland i fremtiden – foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland indgår samarbejde med GoPro

Som en del af den kontinuerlige udvikling af FCN TV og i bestræbelserne på at lade fans og omgivelser komme endnu tættere på klubben, har FC Nordsjælland indgået et samarbejde med kameraproducenten GoPro, som vil ende ud i en helt speciel minidokumentar om en sæson med og omkring Superliga-holdet.

GoPro er et alsidigt og meget mobilt HD-kamera i absolut mini-format, som kan bruges til ekstreme optagelser og i situationer, hvor det ellers er umuligt at filme. Kommunikations- og mediechef Steen Laursen fortæller: – Vi arbejder hele tiden på at udvikle FC Nordsjællands medieportefølje. FCN TV er efterhånden etableret og vi har målrettet indsatsen på de sociale medier, som i højere og højere grad er blevet integreret i klubbens daglige kommunikation og i selve kamp-oplevelsen.  Det er en naturlig del af vores strategi, der på dette område handler om, at invitere den støt voksende fanskare, partnernetværket og andre i vores omverden endnu tættere på livet i og omkring FC Nordsjælland. – GoPro kontaktede os tidligere på året, og vi har nu fundet det rigtige format for et samarbejde, der vil resultere i et produkt, der er noget anderledes end det, man ellers ser.  Vi glæder os meget til sammen med GoPro at præsentere filmen, og vi vil i løbet af sæsonen bringe indslag på FCN TV og på vores sociale medieplatforme, så alle kan følge med i, hvordan det skrider frem. GoPro er ser også frem til samarbejdet. Kasper Kiertzner fra GoPro Media udtaler: – Vi glæder os virkelig til at arbejde sammen med FC Nordsjælland hen over den kommende sæson. Det er et spændende projekt, hvor fans og omverdenen får en unik mulighed for at dykke ned i en fodboldspillers hverdag. Samtidig er det også god mulighed for os til at vise, at et GoPro-kamera ikke kun er til actionsport, men virkelig er verdens mest alsidige kamera. Udover at et GoPro er yderst holdbart, så leverer det også fremragende billeder og kan bruges overalt, lyder det. Du kan læse mere om GoPro her og se lidt af, hvad der venter på Manchester Citys GoPro-video her. Den færdige film, som med fokus på det visuelle vil være et komprimeret, udtryksfuldt sammenklip af livet bag kulisserne, i omklædningen, til træning, under forberedelserne, på træningslejr, før og efter kamp,  vil være klar ved sæsonafslutningen, og udviklingen vil løbende kunne følges på FCN TV og fcn.dk.