Fanpriser, RedZone, Kakao, reflekser og Musik i Teltet

Kategorier


Mange aktiviteter til lørdagens kamp i Farum Park – foto: Rie Neuchs

Fanpriser, RedZone, Kakao, reflekser og Musik i Teltet

Der er lagt op til den store fan-dag, når FC Nordsjælland lørdag kl. 17 tørner sammen med ligaens ubesejerede tophold fra FC Midtjylland i Farum Park.

Priserne på de to fantribuner er som annonceret sat ned til 50 kr. / 25 kr. for billet til både lørdagens kamp i Superligaen og onsdagens pokalkamp – hvor modstanderen også er FC Midtjylland. Læs alt om ”To kampe for én Fanpris” HER. Vi varmer op i det sprit nye FCN-telt, hvor der vil være musik og hygge fra kl. 15. Samtidig håber vi, at så mange tilskuere som muligt vil tage røde trøjer på for at markere støtten til Red Zone, som er et fælles faninitaitiv med det formål at samle og øge støtten til FC Nordsjælland i Farum Park. Er du interesseret i at bidrage aktivt, samles de stemningsskabende fans på midten af D-tribunen, hvor de helt unge har egen plads ved siden af selve RedZone-afsnittet. Her vil det i øvrigt være muligt at varme sig med de specielle tilbud vores kakao-leverandør Tazza, som også er dagens kamppartner, det vil de fortælle meget mere om i flyers på dagen. Der vil samtidig være en konkurrence om et helt års forbrug af kakao fra Tazza, som du også vil høre mere om på dagen. Er du mere til andre produkter fra boderne, er det stadig muligt at sikre sig de mest populære produkter til særpriser. Læs om kupon-mulighederne HER. For at det ikke skal være løgn, er der også en lille gave efter kampen, hvor alle tilskuere kan sikre sig en ”kom sikkert hjem”-refleks fra dagens Man of the Match Partner, HMN Gassalg. Husk også, at det som altid er muligt at få en autograf og et billede med FCN-spillerne efter kampen. Det sker i Autografzonen i hjørnet mellem D- og A-tribunen. Farum Park åbner kl. 16:00 og kampen fløjtes i gang kl. 17. KØB DINE BILLETTER TIL FANPRISER HER! LÆS OM KUPONTILBUD HER! SE VIDEOINDSLAG OM RED ZONE HER!