De sidste kampe nu fastlagt

Kategorier


FC Nordsjælland er ved at have alle de skadede spillere klar til efterårets resterende kampe, og vi får forhåbentlig mange af disse jubelscener at se. (Foto: Boesenfoto.dk)

De sidste kampe nu fastlagt

Der er kommet spilletid på efterårets resterende kampprogram i Superligaen

TV-selskaberne har nu fordelt resten af efterårets kampe imellem sig, og dermed er der også kommet spilletidspunkt på de sidste tre runder før vinterferien. For FC Nordsjælland betyder det, at Superligaen byder på følgende kampprogram:
AGF-FCN fredag 18. oktober kl. 18.30
FCN-FCM lørdag 26. oktober kl. 17.00
FCK-FCN lørdag 2. november kl. 15.00
FCN-SønderjyskE lørdag 9. november kl. 17.00
AaB-FCN mandag 25. november kl. 19.00
FCN-Randers søndag 1. december kl. 14.00
FCN-OB fredag 6. december kl. 18.30 Hvis du vil sikre billet til FC Nordsjællands kampe hjemme i Farum Park, kan du gøre det online HER! Bemærk af kun tre dage efter Superligakampen FCN-FCM mødes de to hold igen i DBU Pokalen i Farum Park, og FC Nordsjælland har lavet et helt specielt samlet billettilbud til de to kampe på stemningstribunen. LÆS HER