Billetinfo til kampen mod Brøndby IF

Kategorier


Der bliver tryk på lægterne til kampen på søndag mod Brøndby IF – foto: Rie Neuchs

Billetinfo til kampen mod Brøndby IF

Søndag mødes FC Nordsjælland og Brøndby IF i Farum Park og billetsalget ér i fuld gang. Brøndby IF’s familieafsnit på langsiden er allerede godt fyldt, og der opfordres til tidligt køb, hvis det skal være muligt at udvide afsnittet.

Billetsalget er åbnet og du kan allerede nu sikre dig plads og dermed undgå billetkø på dagen. Der er på nuværende tidspunkt plads på C-tribunen, de ydre og nedre afsnit af A-tribunen, samt på D-tribunen, hvor der er fri seating. Grundet traditionel stor efterspørgsel er det besluttet, at reservere langsideafsnittet (C1) nærmest B-tribunen til familieafsnit for udebanefans.  Det vurderes løbende, om afsnittet kan og skal udvides. Er du fan af Brøndby IF og ønsker du at være sikker på en plads i familieafsnittet, kan du hjælpe os og dine medfans ved at købe billet online hurtigst muligt. Tidligt billetsalg vil sikre, at vi kan tilpasse afsnittet efter aktuelt behov. Alle tilskuere i Brøndby-trøjer eller med Brøndby-merchandise vil blive henvist til udebaneafsnittet på B-tribunen eller familieafsnittet på C-langsiden. Ved køb online er billetpriserne: 125,- for voksne og 50,- for børn. Uanset hvor i Farum Park, du helst vil sidde eller stå. Køber du i døren er prisen ved personlig betjening 145,- og 70,- for alle kampe. KØB DINE BILLETTER HER!