Billetinfo: C-tribunen næsten udsolgt – A i salg

Kategorier

x

Billetinfo: C-tribunen næsten udsolgt – A i salg

Interessen for kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF er stor og allerede nu er C-tribunen stort set udsolgt. Der åbnes nu for salg af billetter på A-tribunen.

Der er lagt op til et tilskuerbrag, når Brøndby IF gæster Farum Park søndag aften. Således er der kun få billetter tilbage til FC Nordsjællands familieafsnit på C-tribunen, hvilket betyder, at der nu er åbnet for salg af ekstra langsidepladser på A-tribunen. Billetsalgsansvarlig Jonas Grünfeld fortæller: – Vi har stadig enkelte billetter tilbage på C-tribunen, men har valgt at åbne for ekstra pladser på A-langsiden allerede nu, så ingen går forgæves i vores online-butik. Der er fortsat unummererede pladser i salg til de to endetribuner, men vi tilråder folk, at købe billet online allerede nu, da forsalget tyder på rigtig mange tilskuere på søndag. – Eventuelt usolgte billetter vil naturligvis kunne købes i vores billetboder, men vil man være helt sikker på at opleve kampen live, og vil man i øvrigt undgå billetkø på dagen, bør man nok overveje at klikke ind på fcn.dk og sikre sig sine billetter allerede nu. Der er også tildelt et familieafsnit til gæstefans. I dette afsnit er der færre end 100 sæder tilbage, og det vurderes torsdag eftermiddag, om afsnittet skal udvides eller billetterne skal sættes i salg til FCN-fans. KØB DINE BILLETTER HER – print eller medbring pdf-filen på din mobiltelefon.