Både U/19 og U/17 tabte i Aalborg

Kategorier

Både U/19 og U/17 tabte i Aalborg

AaB vandt 2-0 over FC Nordsjælland i U/19 Ligaen og 3-1 i U/17 Ligakampen

U/19 Liga AaB-FCN 2-0 (0-0) FC Nordsjælland satte sig på spillet og havde godt styr på kampen i hele 1. halvleg mod et meget kompakt forsvarende hjemmehold. AaB havde valgt en ultra defensiv 5-3-2 udgangsformation for at lure på hurtige omstillinger, men det garderede de unge tigre sig fint mod før pausen. Desværre havde FCN ikke ideer nok i angrebsspillet til at nedbryde den nordjyske mur. Efter en målløs 1. halvleg lignede det samme billede i det første kvarter af 2. halvleg, men så mistede FCN lige opmærksomheden et øjeblik, og efter en tabt duel på midten scorede AaB til 1-0 på et hurtigt kontraangreb. Herefter forsøgte FCN at skrue tempoet i vejret og fik endelig skabt gode scoringsmuligheder. AaB-spillerne begyndte at virke trætte, og der var chancer nok til en udligning, men FCN var ikke resolut nok i afslutningerne. Og så lukekde AaB i stedet kampen med endnu et mål kort før tid til 2-0. Næste opgave for FCN U/19 er ude mod Lyngby lørdag 26. oktober. U/17 Liga AaB-FCN 3-1 (1-0) FCN startede kampen rigtig godt og tilspillede sig store målchancer, hvoraf to blev afsluttet med skud på stolpen. Men ind ville bolden ikke, selv om FCN dominerede kampen. Og så slog det fysisk stærke AaB-mandskab i stedet til med en scoring til 1-0 efter 25. minutter. Det slog FCN ud af kurs, og resten af halvlegen blev spillet på hjemmeholdets præmisser. Nordjyderne tacklede igennem, og det formåede tigrene ikke at svare igen på. AaB kom også alt for let til 2-0 målet ti minutter efter pausen. Heldigvis kom FCN godt igen, og da Jokob Johansson kort efter fik reduceret til 1-2, satte FCN for alvor AaB under pres. Det blev til en kæmpechance for udligning til anfører Andreas Skovgaard, men AaB slap med skrækken. Og så scorede hjemmeholdet i stedet til 3-1 efter en standardsituation små ti minutter før tid. I de sidste minutter var Daniel Skov tæt på en reducering men måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren. Næste opgave for FCN U/17 er udekamp mod Silkeborg på lørdag 19. oktober.