62 drenge “prof” i Farum Park i efterårsferien

Kategorier


Camp-leder Rene Klok med tre af drengene, fra venstre Ludvig, Gabriel og Nikolaj.

62 drenge “prof” i Farum Park i efterårsferien

FC Nordsjælland slutter i dag en succesrig fodboldcamp for en flok friske fodbolddrenge, der har trænet som professionelle i Farum Park hele ugen

Begejstringen lyser ud af øjnene på hver eneste af de 62 friske fodbolddrenge, der her i efterårsferien har fået opfyldt en drøm. De har levet og trænet som professionelle i Farum Park i hele efterårsferien. På mandag kalder skolen igen, og de fodboldglade drenge møder alle op på skolebænken med en stor oplevelse i bagagen. De fleste er blevet endnu mere sikre på, at livet som “prof” fodboldspiller er deres store mål. Drengene har været opdelt efter alder i årgangene 02 til 05, og de har trænet meget forskelligt. Træningen er typisk startet kl. 8.30 og er kørt frem til kl. 10 i første omgang. Herefter har der været arrangeret en masse konkurrencer og hygge. Også Superligaspillerne Morten Nordstrand, Lasse Petry og Andreas Laudrup har rundet campen og fortalt om livet som professionel fodboldspiller og besvaret mængder af spørgsmål fra de videbegærlige børn.  Efter en god næringsrig frokost på hotellet, hvor de har spist sammen med Superligaspillerne og administrationen, har drengene igen været på banen til intensiv træning fra 14 til 15.30. De har virkelig nydt tilværelsen som “prof” i efterårsferien, hvis man skal dømme efter disse tre drenges vurdering: Ludvig, 8 år: Jeg har lært en hel masse ting, som jeg aldrig har prøvet før. Og så har jeg også lært at bruge mit dårlige ben meget mere. For mig har det været ekstra sjovt, da jeg er den yngste i flokken. Gabriel, 9 år: Det er bare så sjovt at spille fodbold hele tiden ligesom Superligaspillerne gør. Vi prøver at træne ligesom dem med fokus på at blive bedre til bestemte ting. Det er spændende at prøve at leve som en professionel. Nikolaj, 9 år: Jeg har printet dagens træningsplaner ud på forhånd og øvet mig derhjemme i de ting, vi skal igennem. Vi har lært vigtigheden af hurtige fødder, og så har vi også prøvet at spille foran tilskuere. Det har været sjovt med alle konkurrencerne, og så har maden været rigtig god. FC Nordsjællands sportslige koordinator for U/12, Rene Klok, har været campleder, assisteret af Alexander Riget plus diverse FCN-holdtrænere på skift, og også Rene Klok ser med begejstring tilbage på ugens forløb: – Det har været en rigtig vellykket efterårscamp. Drengene går vildt op i alle øvelserne, og intensiteten er høj. Der er virkelig blevet præsteret et højt træningsniveau, og vi har også haft et fantastisk samarbejde med hotellet omkring mad og andre aktiviteter, siger Rene Klok.
Der er blevet arbejdet intenst ved alle øvelserne.
Spilerboksene i Farum Park har været lidt overfyldte i efterårsferien.