Vinderen af Okore-trøje fundet

Kategorier


Okore i gang med at skrive autografer, godt fanget af May-Britt Hansen.

Vinderen af Okore-trøje fundet

FC Nordsjælland afholdte i forbindelse med Elfsborg kampen i Farum Park en foto-konkurrence på Facebook.

FCN-fans skulle uploade deres bedste fan billede, hvor det helt rette billede var ramt. Det bedste billede har anfører Nicolai Stokholm fundet. Vinderen kunne se frem til en Jores Okore trøje, som den nuværende Aston Villa-spiller, spillede i i sidste sæson. Resultatet af kampen med Elfsborg lagde en naturlig dæmper på stemningen i Farum Park, men i pausen af kampen var alle på stadion oppe og klappe for at sige farvel til Jores Okore som var på besøg for at støtte sin gamle klub. Det moment er også fanget af vinderen af konkurrencen, May-Britt Hansen. Selv beskriver May-Britt Hansen øjeblikket således. ’Efter den officielle hyldest på banen tog Okore sig god tid til at skrive autografer til de mange små fans på A-tribunen. Det er god stil og den rette FCN-ånd.’ Stort tillykke til May-Britt Hansen, som altså i fremtiden kan iføre sig en officielt FCN-trøjen med Okore på ryggen.