Værd at vide før dagens kamp mod SønderjyskE

Kategorier


Søren Christensen er efter an langvarig skade i dag tilbage i FCN-truppen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp mod SønderjyskE

FC Nordsjælland spiller i dag søndag kl. 14.00 mod SønderjyskE i Haderslev, og her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …FC Nordsjælland og SønderjyskE har mødt hinanden 18 gange tidligere i Superligaen, og FCN har vundet 9 af kampene, mens 5 er sluttet uafgjort og 4 med sejr til SønderjyskE. Kun 7 af kampene er spillet i Haderslev, og her har FCN 4 gange fået en sejr med hjem. …SønderjyskE må undvære to spillere på grund af karantæne. Det er Daniel Christensen, der spillede sin kamp nr. 100 sidst mod AaB og først scorede for senere at få sit første røde kort i karrieren. Desuden er Nicolaj Madsen i karantæne efter endnu et gult kort. Desuden er træner Lars Søndergaard henvist til tilskuerpladserne efter en bortvisning i sidste kamp mod AaB. …32-årige Anders Poulsen, der dømmer kampen SønderjyskE-FCN, var dommer i fire af FC Nordsjællands kampe i sidste sæson, hvor FCN vandt de tre mens den sidste endte uafgjort. I denne sæson har Anders Poulsen hidtil dømt fire kampe, som alle er endt med udesejre.  …FCN kommer til Haderslev med tre nederlag i bagagen, og det er tre år siden, FCN sidst har tabt tre Superligakampe i træk. En grim stime, der gerne skal brydes i dag. …Joshua John vendte retur til FC Nordsjælland med en scoring i sin første kamp mod FC Midtjylland akkurat som da han kom til klubben første gang i sidste sæson og scorede i sin debut i Aalborg. Dengang fulgte den hurtige hollænder op med fire scoringer i anden kamp mod Silkeborg i Farum Park, så der er noget at leve op til for Joshua John og resten af holdet.