Værd at vide før dagens kamp mod FCM

Kategorier


Joshua John kan få comeback hos FCN i aften mod FC Midtjylland. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp mod FC Midtjylland

FC Nordsjælland spiller i dag mandag kl. 19.00 mod FC Midtjylland på MCH Arena i Herning, og her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …FCM og FCN har mødt hinanden 33 gange i Superligaen. Ulvene har vundet 15 af disse kampe, mens tigrene kun har sejret i de 6, og 12 er endt uafgjort. Især på hjemmebane har FCM en stærk statistik, idet FC Nordsjællland kun har vundet én gang i Herning. Det var tilbage i sæsonen 2009/10, hvor FCN vandt 2-0 og senere i den sæson slog FCM med samme i pokalfinalen. …FCM er ubesejret i denne sæsons føste syv kampe, og alle tre hjemmekampe har givet sejr. FCK, SønderjyskE og Brøndby har alle tabt på MCH Arena i denne sæson med sammenlagt 8-3, og de sultne ulve kan lige nu se tilbage på 11 Superligakampe i træk som ubesejret, hvilket er klubbens bedste periode siden klubrekorden på 13 kampe som ubesejet i 2006/07. …Joshua John – der kan få comeback hos FC Nordsjælland i aften – scorede 10 mål i sine 22 Superligakampe for FCN i sidste sæson. Joshua John var lejet fra FC Twente i sidste sæson, men er nu købt fri af den hollandske klub og er vendt retur til FCN på en længere varende kontrakt. Da Joshua John i sidste sæson gjorde sin entre i Superligaen skulle han kun bruge to minutter på banen i Aalborg, før han scorede for FCN. …FC Midtjylland kan give debut til to spillere i aften. Det er islændingen Eyjolfur Hedinsson, hentet fra SønderjyskE og Jeppe Curth, som FCM lejede fra AaB kort før transfervinduet lukkede. Jeppe Curth stammer oprindeligt fra Hillerød og har en fortid som ungdomsspiller i Farum Boldklub.  …33-årige Kenn Hansen skal dømme kampen i aften. Sin unge alder til trods, er Kenn Hansen igang med sin sjette sæson som Superligadommer. Kenn Hansen har dog aldrig tidligere dømt en Superligakamp mellem FCM og FCN. …FCN og FCM også mødtes i U/19 og U/17 ligaen i lørdags. De kampe blev spillet i Farum Park, og her vandt FC Nordsjælland U/19 kampen med 2-0, mens FCM vandt 4-1 i U/17 opgøret.