U/19-holdet møder FCK i Farum Park

Kategorier


Sådan så det ud i sidste sæson da Pascal Gregor fik overrakt mesterskabs-pokalen – foto: fcn.dk

U/19-holdet møder FCK i Farum Park

Der er lagt op til talentmøde når FC Nordsjællands U/19-hold får besøg af FC Københavns U/19-hold fredag aften kl.18.00 i Farum Park.

Sidste gang at de unge løver var på besøg i Farum Park blev de sendt hjem med et 4-0 nederlag efter et sprudlende FCN-hold havde præsteret på et højt niveau. Emiliano Marcondes scorede i den kamp hattrick for FC Nordsjælland. Senere på sæsonen løb FC Nordsjælland også med guldmedaljerne i U/19-ligaen efter at have spillet flot og seværdigt fodbold hele sæsonen igennem. Denne gang er det to hold, som har fået en lidt blandet start på sæsonen. Begge hold har 6 point, FC Nordsjælland med to sejre og to nederlag, hvorimod FC København har spillet fem kampe, her er det to sejre og tre nederlag. Cheftræner for FC Nordsjællands U/19-hold Peter Feher: – Det er selvfølgelig en kamp vi glæder os rigtig meget til, det er altid sjovt for spillerne at være en del af de her derbys, som det jo er blevet til. Det er også en kamp som vi 100% tror på at vi kan vinde, hvis vi spiller op til vores bedste og holder vores aftaler på holdet. Det handler om at have modet og glæden til at turde spille, siger Feher før fredagens aftens opgør i Farum Park. Det er kl.18.00 at der er kickoff i Farum Park, og der er gratis adgang til kampen via indgang A1. Der er åbent i boden omkring A4, hvor der sælges pølser, øl og vand.