Truppen til pokalkampen mod Næsby

Kategorier

Truppen til pokalkampen mod Næsby

FC Nordsjælland træder ind i 3.runde af DBU pokalen, og her er det Næsby som bliver modstanderen onsdag eftermiddag kl.16.30.

Næsby har i de sidste mange sæsoner spillet med i toppen af 2.division Vest, og befinder sig lige nu på en 6.plads efter otte kampe. I weekenden vandt Næsby med 2-1 over FC Skanderborg. For FC Nordsjællands vedkommende handler det om at komme videre i pokalturneringen og få en succesoplevelse efter en skidt start på Superligaen. – Vi går ind til den kamp for at komme videre i pokalturneringen. Pokalen har været vigtig for vores klub, det var der vi fik vores første trofæ og det har givet os tid i Europa, så det er en turnering vi vægter højt og vi tager til Næsby for at se om vi ikke kan komme videre. – Vi skal over og præstere på et højere niveau end vi gjorde mod SønderjyskE for ellers kan vi godt få problemer. Vi skal have tingene til at fungere og have en succesoplevelse, men det kan godt blive en svær kamp, hvis ikke vi får det til at fungere mod en massiv underdog, fortæller Kasper Hjulmand. Der er kickoff kl.16.30 på Næsby Stadion, som kan findes på Stærehusvej 31, 5270 Odense. Kampen sendes ikke live, så hvis man vil følge med i kampen er det i Næsby eller på FC Nordsjællands Facebook-side, hvor der vil være liveopdatering. Den kan du finde HER. Onsdagens trup byder igen på Søren Christensen, men også Kim Aabech er igen tilbage efter sin ankel-skade, som har holdt ham ude i godt fem uger. Michael Jakobsen glider ud af truppen, med en mindre skade, i forhold til søndagens kamp mod SønderjyskE. Uffe Bech, Kasper Lorentzen, Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu, Andreas Laudrup, Joe Sise, Oliver Thychosen og Morten Nordstrand er alle skadet og igang med genoptrænings forløb. Truppen til udekampen mod Næsby kl.16.30 onsdag den 25. september: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
5. Anders ‘AC’ Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
12 Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
17. Søren Christensen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg