Truppen til kampen mod Randers FC

Kategorier

Truppen til kampen mod Randers FC

FC Nordsjælland trænede søndag formiddag sidste gang i Farum Park inden det mandag igen går løs med Superliga-bold i Farum.

Det er godt en måned siden at Superliga-bolden sidst har trillet i Fort Farum Park, og det glæder cheftræner Kasper Hjulmand igen at skulle sende spillerne ind til kamp foran hjemmepublikummet. – Vi skal i egen hule være aggressive og spilstyrende og være meget opmærksomme på deres omstillinger. Jeg føler vi er på rette vej, og jeg tror rigtig meget på det her hold. Der har været en fantastisk reaktion efter SønderjyskE, stor ros til hele gruppen. – Vi glæder os rigtig meget til igen at skulle spille i Farum Park, og det betyder meget for os med den opbakning vi får herinde. Jeg håber, at alle vil give lidt ekstra på lægterne på mandag, for det er når det går skidt at vi har aller mest brug for opbakningen. Det er nogle rammer hvor vi har det godt, og hvor vi sjældent taber og det giver selvfølgelige en tryghed, men ikke en falsk tryghed, for vi ved godt, at det er et godt hold der kommer på besøg, siger Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Hjulmand i videoen ovenfor. Til mandagens opgør er Uffe Bech igen at finde i truppen efter den menisk skade han pådrog sig i foråret. Morten Nordstrand, Kasper Lorentzen, Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu, Andreas Laudrup, Oliver Thychosen og Joe Sise er alle ude med skade. Anders ‘AC’ Christiansen sidder over med karantæne. Hvis ikke du har sikret dig en billet til opgøret, så kan du gøre det HER. Truppen til kampen i Farum Park mod Randers FC  kl.19.00 mandag den 30. september: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
12 Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
17. Søren Christensen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg