Truppen til kampen mod FC Midtjylland

Kategorier

Truppen til kampen mod FC Midtjylland

– Vi skal spille mod rækkens nr. 1. Det bliver en stor udfordring, og den tager vi gerne op, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand før mandagens udekamp mod Superligaens tophold.

FC Nordsjælland spiller mandag kl.19.00 i MCH Arena i Herning mod FC Midtjylland, der har imponeret stort her i sæsonstarten og er suverænt tophold samt ubesejret i sæsonens første 7 kampe. FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand har stor respekt for FCM men glæder sig også til kampen: – Det er en svær kamp for os. FCM er ikke bare et hold, der lige er gode over få kampe. Det er over længere tid, de har bevist, at de er super stærke. Vi kender Midtjylland selvfølgelig. Det er et enormt powerhold. – De har masser af styrke og er meget pågående i deres spillestil. Det er rækkens nr. 1. Det bliver en stor udfordring, og den tager vi gerne op, fortæller Hjulmand bl. a. i videoen herover. FC Nordsjælland har siden den seneste kamp hentet Joshua John retur fra hollandske FC Twente, og den målfarlige angriber kan få comeback hos tigrene mod FCM i morgen aften. Truppen til kampen mod FC Midtjylland mandag kl.19.00 i MCH Arena i Herning: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
5. Anders ‘AC’ Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12 Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg