Stryger ser frem mod FCM kampen

Kategorier

Stryger ser frem mod FCM kampen

Mandag går det igen løs i Superligaen for FC Nordsjællands vedkommende når tigrerne skal en tur til Herning.

Jens Stryger Larsen er en af de spillere som under sommerens transfervindue skiftede til FC Nordsjælland, og Stryger nåede ikke lang tid på træningsbanen med de nye holdkammerater inden det gik løs med Superligaen og europæiske kampe. Derfor har der ikke været meget tid til at træne med holdkammeraterne, og virkelig gå i dybden med mønstrerne. – Vi har brugt landskampspausen meget taktisk, de momenter af spillet hvor vi ikke har været gode nok har vi trænet på. Og for mig har det været meget lærerigt lige for den dag jeg kom til FCN, både for at lære spillet, men også medspillerne, og denne her periode har givet mig rigtig meget, fortæller Stryger inden han retter sig fokus på FC Midtjylland. – Det bliver en svær kamp, Midtjylland har altid bevist at de har en enorm vilje og fysik, så det bliver en kamp med høj intensitet. Hvis vi spiller hurtigere end dem, så tror jeg også på at der er mulighed for et godt resultat, siger Stryger. Stryger kunne i landskampspausen se en ny holdkammerat tikke ind i truppen, Joshua John blev sidste mand inden vinduet lukkede i. Og med ankomsten af John har Stryger fået endnu en konkurrent på at være den hurtigste spiller i truppen. – Ud fra træning ser han i hvert fald rigtig hurtigt ud, det skal jeg da ikke lægge skjul på. Vi har ikke taget en konkurrence om hvem der er hurtigst, men det kan da være vi skal gøre det, griner Stryger.