Søren C: Vi skal løfte os

Kategorier


Søren Christensen fik comeback i søndags efter en lang skadespause. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren C: Vi skal løfte os

FC Nordsjælland træder ind i 3. runde af DBU Pokalen med en udekamp onsdag mod Næsby

Når FC Nordsjælland i morgen kl. 16.30 løber ind på Næsby stadion til pokalkamp, står der meget på spil. FCN er naturligvis favorit mod det fynske 2. divisionshold, men det er ikke nogen god ballast, tigrene har med fra de seneste Superligakampe, så det bliver en vanskelig pokalkamp for FCN forudser Søren Christensen: – Især her i de indledende runder, er det altid den slags kampe, hvor vi har alt at tabe, så det bliver da svært. I vores nuværende situation har vi virkelig brug for at vinde kampe, og det er vigtigt med en succesoplevelse, siger Søren Christensen. FC Nordsjælland blev dansk pokalmester i både 2010 og 2011, og inden klubben blev slået ud af DBU Pokalen i 4. runde i 2011/12 sæsonen, nåede FCN at sætte dansk rekord med 17 pokalkampe i træk uden nederlag. Søren Christensen var med til alle triumferne og selv matchvinder med 3-2 målet over FCM i pokalfinalen i 2011. – Pokalfodbold betyder meget for FC Nordsjælland, men vi ved godt, at det bliver hårdt i morgen, og vi skal løfte os for at klare opgaven. Vi har stor respekt for Næsby, og vi er ikke i en forfatning, hvor vi kan tillade os at undervurdere nogen. For os er den eneste vej frem at stå sammen og kæmpe os tilbage på sporet, siger Søren Christensen. Han har selv været skadet hele sæsonen og fik først comeback i de sidste tyve minutter af søndagens Superligakamp i Haderslev mod SønderjyskE.