Reserverne vandt sikkert 2-0

Kategorier


Lindberg fik 90 minutter i benene for reserverne – foto: Boesenfoto.dk

Reserverne vandt sikkert 2-0

Hakan Redzep scorede begge mål i sejren over AB i reserveholdsturneringen.

Der var på intet tidspunkt af kampen den store tvivl om at sejren ville tilfalde FC Nordsjælland, som havde fuld kontrol fra start til slut mod AB. Unge Hakan Redzep sørgede allerede efter fem minutter for en FCN føring, da han på bagerste stolpe sparekde et indlæg i kassen fra Niclas Mouritzen fra venstre side. FC Nordsjælland havde flere store chancer i kampen, men skulle frem til den 70 minut før sejren blev slået helt fast. Igen var det Hakan Redzep som scorede, denne gang til 2-0. Det var efter flot opspil, en bold op i gennem midten til Mathias Jensen, som vender godt rundt og spiller bolden ud til Niclas Mouritzen, som med et hårdt fladt indlæg bagud i feltet finder Redzep, der på kanten af feltet sparker den op i modsatte hjørne. En smuk scoring fra den unge offensive spiller, som nu er oppe på fem scoringer for reserverne. – Vi spiller en god og koncentreret kamp, hvor alle mand leverer en god indsats. Vi havde god ro og fuld kontrol kampen igennem, selvfølgelig også grundet vores tidlige mål. Det var positivt at se det høje bundniveau kampen igennem, og positivt at vi kan spille en kamp hvor vi holdet fast i rytmen og koncentrationen i 90 minutter. Vi er tilfredse med indsatsen, holder nullet og scorer nogle flotte mål på en langsom og alt for langhåret bane, fortalte First Team Coach Flemming Pedersen. Startopstillingen:

David Jensen
Emil Bjørn, U/19 (60 min. ind Mathias Jensen, U/19)
Andreas Maxsø
Nicolai Johannessen
Niclas Mouritzen, U/19 (75min ind Yussuf Onurlo, U/19)
Kamal Issah
Rasmus Johansson, U/19 (65min Mathias Hebo, U/19)
Hakan Redzep
Johannes Ritter, U/19 (60min Mads Danekilde, U/19)
Kristian Lindberg
Mikkel Luimes, U/19 (70min Zabi Eskandri, U/19)