Pokalkampen mod Næsby er nu fastsat

Kategorier


– FCN har altid sat stor pris på pokalturneringen, siger cheftræner Kasper Hjulmand. (Foto: Boesenfoto.dk)

Pokalkampen mod Næsby er nu fastsat

FC Nordsjælland træder ind i DBU Pokalen i 3. runde mod 2. divisionsholdet Næsby onsdag 25. september kl. 16.30

Tirsdag aften vandt det fynske 2. divisionshold Næsby sikkert 7-0 over jyllandsserieholdet Tjørring i den udsatte 2. rundekamp, og dermed er Næsby klar til at møde FC Nordsjælland. Kampen er nu endeligt fastsat til onsdag 25. september kl. 16.30 på Næsby stadion, der ikke har lysanlæg. De fire øverste fra sidste sæsons Superliga indtræder først i DBU Pokalen her i 3. runde, hvor 32 klubber er tilbage i jagten på det trofæ, som FC Nordsjælland sikrede sig både i 2010 og 2011. FCN satte endda pokalrekord i den efterfølgende sæson, da tigrene nåede op på 17 pokalkampe i træk uden nederlag, før det gik galt. Cheftræner Kasper Hjulmand ser frem til de nye pokaludfordringer: – Vi har i FC Nordsjælland altid sat meget pris på pokalturneringen. Det er en prestigefyldt turnering, og vi glæder os til at være med igen og forhåbentlig gå hele vejen. – Pokalen er altid ekstra spændende, fordi man kommer ud og spiller andre steder end normalt, og det er super interessant med sådanne kampe, hvor der er favoritter og underdogs. – Vi er selvfølgelig favoritter mod Næsby, men et 2. divisionshold på deres bane lægger man ikke bare lige ned. Det er en opgave, vi tager meget seriøst, siger Kasper Hjulmand. Der spilles her i efteråret helt frem til semifinalerne i DBU Pokalen, så lykkes det FCN at komme forbi Næsby venter der en 4. rundekamp i slutningen af oktober. Kvartfinalerne spilles i begyndelsen af december, og der er således kun fire klubber, der kan overvintre med håbet om en plads i finalen i Parken torsdag 15. maj.