Mtiliga & Søren C. kræver fight og mandsmod

Kategorier

Mtiliga & Søren C. kræver fight og mandsmod

FC Nordsjælland får mandag aften besøg af Randers FC i Farum Park, og fokus er rettet på igen at komme tilbage på sejrssporet.

Tro på egne evner, holdånd, disciplin og hårdt arbejde er nogle af kodeordene for det FC Nordsjælland hold, som mandag skal på banen for igen at jagte tre point. – Vi skal i gang, tilbage på sporet og have nogle point. Det har selvfølgelig været hårdt i Superligaen, fordi vi ikke har fået flere point, men vi er meget opsatte på at komme tilbage nu. Det kommer til at kræve fight og mandsmod, fortæller Søren Christensen, og han bliver bakket op af holdkammerat Patrick Mtiliga. – Vi skal hjælpe hinanden meget mere, være stærkere i duellerne, og så skal vores genpres være bedre. Vi skal huske på, at vores egne kvaliteter stadig er gode, men det kræver lige nu endnu mere fra vores side for at få det til at fungere, siger Mtiliga. De to rutinerede FCN-spillere står sammen noteret for op i mod 300 kampe for tigerne og er to af de spillere i truppen med flest kampe. Og selvom de godt ved, at spillet ikke har været det bedste i denne sæson, så håber de alligevel på at modtage en god opbakning i Farum Park. – Jeg håber, at der kommer en masse og støtter os til kampen mod Randers. Der er selvfølgelig ikke nogen, som er tilfredse med de resultater, der har været, og specielt ikke efter de sidste par år, hvor det er gået rigtig godt, men det er nu, vi har brug for fuld støtte, fortæller Patrick Mtiliga. Søren Christensen ved godt, at fansene lider sammen med resten af klubben på grund af de manglende resultater. – Jeg vil gerne love, at vi vil arbejde 100% for det. Det er hårdt i øjeblikket, det kan vi allesammen mærke, det er også hårdt for vores fans, og det forstår vi godt, men vi må stå sammen om det her, slutter Søren Christensen. Du kan læse mere om, hvad der sker før under og efter kampen HER. Billetten til aftenens kamp kan du købe HER.