Mest sete på FCN TV i august

Kategorier


Der er mange der kigger med hver måned – foto: Rie Neuchs

Mest sete på FCN TV i august

Hvis du gerne vil vide hvilke klip der er blevet set mest den seneste måned på FCN TV, så har du nu muligheden for hver måned at blive opdateret her på fcn.dk.

FCN TV bringer op i mod 60 web-tv klip om måneden, alt fra reaktioner, highlights, portrætter, Facebook-spørgsmål fra fans, Backstage fra hjemmekampe i Farum Park, sjove og skæve vinkler, nyheder fra træningsbanen, optakter og nedtakter fra Superliga-kampe plus meget mere. Du finder FCN TV på www.fcntv.dk. Du kan derfor altid følge med i hvad der sker i og omkring FC Nordsjælland, når vi forsøger at bringe dig et indblik i det arbejde der dagligt bliver lagt i en fodboldklub. I fremtiden bringer vi her på fcn.dk dig de mest sete klip over den seneste måned. Så hvis du skulle være gået glip af et at månedens bedste og mest sete klip, så kan du finde dem her. August måned bød på mange spænende historier, og specielt Morten Nordstrand var i fokus med sin saksesparks kasse mod FC København, og med to mål i sejren over AaB hjemme i Farum Park. Selvom Nordstrands flotte scoring mod FCK gik verden rundt, så var det altså ikke nok til at blive mest sete i august måned. Det blev reservernes flotte 5-0 sejr over FC København i reserveholdsturneringen. Fem mest sete klip i august måned på FCN TV: 1: Highlights FCK-FCN 0-5 (reserverne), 16.349 visninger i august 2: Highlights AGF-FCN 2-1 (Superliga), 11.889 visninger i august 3: Morten Nordstrand amazing bicycle kick, 10.307 visninger i august 4: Esbjerg fB-FC Nordsjælland 4-0 (Superliga), 4.380 visninger i august 5: FC Nordsjælland-AaB 2-1 (Superliga), 3.977 visninger i august