Mange FSN-aktiviter i efteråret

Kategorier


FSN Cup 2013 afslutte alle de unge spillere i Farum Park til Superligakampen FCN-FCM og æresrunde i pausen. (Foto: Rie Neuch)

Mange FSN-aktiviter i efteråret

Den årlige FSN Cup afvikles lørdag 26. oktober, og deltagerne slutter dagen i Farum Park til FCN-FC Midtjylland kl. 17

Der er fuld gang i Fodbold Samarbejde Nordsjælland, og de 66 samarbejdsklubber kan se frem til mange arrangementer i løbet af efteråret, udover naturligvis de meget populære forkampe, som FC Nordsjælland arrangerer i forbindelse med hver Superligakamp i Farum Park. Ved hver hjemmekamp afvikles op til tre forkampe mellem samarbejdsklubber, og det er i denne sæson årgang 2004, 2005, og 2006 drenge og piger, der har chancen for den oplevelse. Efter en kamp mod en anden samarbejdsklub på den store scene i Farum Park, følger de unge spillere Superligaspillernes opvarmning, hvorefter de kommer på banen igen og løber æresrunde lige op til kampstart samt står espalier for Superligaspillernes indløb til kamp. For ungdomstrænerne i alle samarbejdsklubberne er der også hele tiden arrangementer, der går ud på at give dem de bedst mulige redskaber til at træne ungdommen. Det sker på skift ude i klubberne eller som områdetræning, men også ofte i Farum Park med en Superligakamp som afslutning. Således er der til næste hjemmekamp mod Randers mandag 30. september inviteret til Workshop i Farum Park over temaet ”2. aktionen” ved Performance Coach Carsten Dohm. Tidligere har man arbejdet med forfinter og løb uden bold. Nu sættes der fokus på aktionen lige efter en aflevering. Og så kan årgang 2002 – 2003 drenge og piger i alle samarbejdsklubberne ellers glæde sig til lørdag 26. oktober, hvor FCN afvikler den store årlige FSN Cup. En turnering, der spilles på banerne lige ved siden af Farum Park, og som krydres med oplevelser inde i Farum Park bagefter, hvor der vil være æresrunde for alle deltagerne i pausen af Superligakampen FCN-FCM samt medaljeoverrækkelse foran det store publikum. Invitationen er udsendt til alle samarbejdsklubber, og det er gratis at deltage i FSN Cup, der altså afvikles lige efter afslutningen på efterårsferien og den normale udendørsturnering for ungdomshold. I forbindelse med hjemmekampen lørdag 9. november mod SønderjyskE er der planlagt en micro fodboldskole for piger. Den kommer der snart mere information om rundt i samarbejdsklubberne. Læs mere om alle mulighederne ved at klikke HER