Lorentzen: Havde helt glemt knæet

Kategorier

Lorentzen: Havde helt glemt knæet

Kasper Lorentzen har igen fundet fodboldstøvlerne frem efter en lang og sur periode uden for banen.

I februar måned vendte Lorentzen hjem fra Ligalandsholdets tur med en meniskskade, og en lang og hård genoptræning har flere gange sendt humøret under nulpunktet, men nu begynder det så småt at lysne for ‘Lo’ på træningsbanen. – Hvis dejligt bare var ordet, det er faktisk lidt svært at sætte ord på. Det har været en lang og sej kamp, så bare det at være en del af de træningsøvelser, de andre laver, og så lave lidt for sig selv, betyder alverden for min hverdag, fortæller den offensive spiller. – Det går fint nu, det tekniske skal lige finpudses lidt, overblikket skal også lige tilbage og specielt pulsen og lungerne skal have noget mere i sig. Jeg ved ikke præcis hvor lang tid, der kommer til at gå, men der skal arbejdes lidt med det hele, før jeg er helt klar, siger Lorentzen og glemmer et kort øjeblik, at det er knæet der har været problemet. – Der kan du se, jeg havde helt glemt knæet, griner FCN’s nummer 20. Du kan høre mere fra Kasper Lorentzen i videoen ovenfor.