Klar, parat – holdbillede

Kategorier

Klar, parat – holdbillede

FC Nordsjælland fik tirsdag taget holdbillede for sæsonen 2013/14.

Når transfervinduet er lukket og truppen er helt på plads, byder hver ny sæson på et holdbillede. Dette års holdfoto blev tirsdag foreviget i Farum Park efter træningen. Der var lidt tvivl om hvem, der rent faktisk skulle være fotograf til tirsdagens holdbillede, da Anders ‘AC’ Christiansen meget gerne ville vise sine evner bag kameraet. Det blev dog til sidst FCN’s fotograf Rie Neuchs, der fik lov til at ’skyde’ billedet – og det er nok meget godt. Det kan du se mere af ovenfor i videoen. Skulle du have et ønske om at bruge vores holdbillede i stort format til din baggrund, så kan du finde det på vores Facebook-side.
Holdbillede sæson 2013/14 – Foto: Rie Neuchs