Joshua John: Vi har brug for støtte

Kategorier


Joshua John: Jeg glæder mig til at spille i Farum Park igen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Joshua John: Vi har brug for støtte

– Jeg glæder mig til igen at spille i Farum Park, siger Joshua John før sit comeback på hjemmebane mod Randers i aften kl. 19.00

Kort efter sidste hjemmekamp og lige inden transfervinduet smækkede i hentede FC Nordsjælland sidste sæsons topscorer retur til klubben. Joshua John var lejet hos FC Twente frem til sæsonafslutningen 1. juni, og han vendte retur til sin hollandske klub med gode oplevelser fra FCN i bagagen. Derfor var Joshua John også klar til at sige ja til en permanent kontrakt med FC Nordsjælland, da muligheden bød sig for at købe ham fri af FC Twente. Joshua John har nu kontrakt med FC Nordsjælland i tre et halvt år, og han har allerede spillet tre kampe for FCN, alle på udebane. Kampen i aften kl. 19.00 mod Randers i Farum Park bliver derfor første gensyn med det hjemmepublikum, som hollænderen sidst tog med storm via fire scoringer i sin første kamp i Farum Park. Han blev FCN-topscorer i sidste sæson med 10 mål i Superligaen og 7 assister til mål. Desuden scorede han en enkelt gang i Champions League på Stamford Bridge mod Chelsea. – Jeg glæder mig til igen at spille foran hjemmepublikum. Det er snart længe siden, da jeg jo var skadet i sæsonafslutningen i foråret. Jeg håber på rigtig mange tilskuere, for vi får brug for støtte. Det er en meget vigtig kamp for klubben og for alle, så vi har også hårdt brug for hjælp fra publikum. – Jeg har en god følelse, for vi kan stadig spille fint fodbold. Vi skal gerne underholde, men først og fremmest drejer det sig om at få de tre point mod Randers. Vi har brug for igen at mærke vinderfølelsen. Vi mærkede den efter pokalsejren over Næsby, og nu må vi tage det med videre over i Superligaen, siger Joshua John.  Den målfarlige hollænder husker stadig sin debut i Farum Park med fire scoringer mod Silkeborg, men lige nu er det vigtigste for Joshua John bare, at FCN kommer på sejrskurs i en fart: – Jeg kunne slet ikke tro det, da jeg scorede fire gange i min debut. Det er bare sådan noget, man drømmer om, og det er slet ikke i mine tanker før mødet med Randers. Første prioritet i den kamp er klart, at vi vinder og præsterer som hold. Hvis jeg så også scorer et mål, vil det bare være ekstra bonus for mig. – Det giver altid ekstra energi at spille foran eget publikum, og får vi først vinderfølelsen tilbage i kroppen, har vi også troen på det til de kommende kampe. Vi har haft en god snak om tingene mellem både spillere og trænere, og jeg tror på, at sejrene nok skal komme nu, siger Joshua John.