Hjulmand: Spillerne er taktisk afklaret

Kategorier

Hjulmand: Spillerne er taktisk afklaret

Landskamppausen bliver brugt til at få styr på de elementer af spillet, som ikke helt har siddet i skabet, men også på at få spillere tilbage fra skader.

– Det er sådan en periode, hvor vi lige kan samle lidt op på tingene, det har været en meget hektisk periode med mange kampe. Det har været en hakkende start, og det har gået på kampforberedelse hele tiden. – Nu er der så en anledning til at stoppe op og kigge på, hvad er der foregået. Hvad har vi været igennem, både på og udenfor banen. Således at vi står stærkest muligt til den næste periode, siger Hjulmand. – Spillerne er fantastiske til at fornemme og mærke, hvad der præcis er foregået, og det er en kæmpe styrke, at de er så afklaret taktisk med de mangler, som vi har set og kunnet mærke, og hvad vi så skal arbejde på, fortæller cheftræneren. FC Nordsjælland har været hårdt ramt på skadesfronten i starten af sæsonen, men det begynder så småt at lysne for nogle af spillerne nu. – Det giver selvfølgelig smil på læben, når vi kan se spillere på vej tilbage. Det giver ekstra konkurrence til holdet. Jeg bliver dog først rigtig glad, når de kan spille kampe igen, slutter Hjulmand. Du kan høre mere fra cheftræneren i videoen ovenfor.